Title Image

DE REALISATIE VAN UW DROOMTUIN

Een mooie tuin die aan uw wensen voldoet, ook op langere termijn, dient zorgvuldig en vakbekwaam te worden aangelegd.

 

Grondwerk is bijvoorbeeld van essentieel belang, het is immers de basis van uw tuin. Ook de materialen en beplanting worden met zorg voor u geselecteerd, hierbij is kwaliteit wederom het sleutelwoord. Op deze manier hebben u en uw tuin nog jarenlang plezier van elkaar.

 

Onder aanlegwerkzaamheden vallen ook zaken als het plaatsen van:

  • Beregeningssystemen
  • Schuttingen, vlonders, beschoeiingen
  • Metselwerken
  • Vijvers en waterornamenten
  • Tuinverlichting
  • Zwembaden en jacuzzi’s
  • Diverse accessoires

SIERBESTRATING

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor grotere vlakken sierbestrating in de tuin, met als uitgangspunt “mooi en makkelijk!” Er is dan ook een steeds ruimere keuze in de soorten bestrating en hoewel natuursteen onze specialiteit is op het gebied van steenmaterialen is er voor ieder wat wils. Belangrijk blijft uiteraard een deskundig en passend advies, afgestemd op uw wensen. In samenwerking met onze stratenmakers worden deze voor u gerealiseerd.

 

Om een idee te geven van de sortering en hoe het bestraten in zijn werk gaat kunt u een kijkje nemen op de site bij D’Ouwe Steen.

ONTWERP

Om u droomtuin te realiseren is een goed ontwerp belangrijk. Allereerst komen wij vrijblijvend bij u langs voor een intake gesprek.

LEES MEER

REALISATIE

Een mooie tuin die aan uw wensen voldoet, ook op langere termijn, dient zorgvuldig en vakbekwaam te worden aangelegd.

LEES MEER

ONDERHOUD

Om uw tuin de tuin te laten blijven waar ze voor bedoeld is – om er van te genieten – moet zij regelmatig worden onderhouden.

LEES MEER
[portfolio_list type=”hover_text_no_space” hover_type=”default_hover” columns=”4″ image_size=”square” disable_link=”yes” show_load_more=”no” number=”4″]

Heeft u vragen?